J4 Issue No Code Attached Yet
avatar wojsmol
wojsmol
10 Dec 2018

Steps to reproduce the issue

  • Install current 4.0-dev with testing sample data.
  • Go to any menuitem of type Category List, Single, Contact, Single Article, Single News Feed
  • Edit item in modal window
  • Try save using Save or Save & Close buttons

Expected result

Item saved

Actual result

TypeError: iframeDocument is null[More informations] modal-fields.js:154:4
window.processModalEdit http://localhost/j4010122018/media/system/js/fields/modal-fields.js:154:4
onclick http://localhost/j4010122018/administrator/index.php:1:1

Above error message is recorded with System Debug set to Yes, but the issue exist also when System Debug is set to No.

System information (as much as possible)

Setting Value
PHP Built On Windows NT WIN8 6.3 build 9600 (Windows 8.1 Home Premium Edition) i586
Database Type mysql
Database Version 5.5.28
Database Collation utf8mb4_unicode_ci
Database Connection Collation utf8_general_ci
PHP Version 7.1.11
Web Server Apache/2.4.16 (Win32) mod_fcgid/2.3.9
WebServer to PHP Interface cgi-fcgi
Joomla! Version Joomla! 4.0.0-alpha6-dev Development [ Amani ] 4-November-2018 23:23 GMT
User Agent Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64; rv:63.0) Gecko/20100101 Firefox/63.0

Additional comments

cc @dgrammatiko

avatar wojsmol wojsmol - open - 10 Dec 2018
avatar joomla-cms-bot joomla-cms-bot - change - 10 Dec 2018
Labels Added: No Code Attached Yet
avatar joomla-cms-bot joomla-cms-bot - labeled - 10 Dec 2018
avatar infograf768
infograf768 - comment - 11 Dec 2018

Confirmed.

avatar infograf768 infograf768 - change - 11 Dec 2018
Labels Added: J4 Issue
avatar infograf768 infograf768 - labeled - 11 Dec 2018
avatar infograf768
infograf768 - comment - 30 Dec 2018
avatar fvdn
fvdn - comment - 30 Dec 2018

Confirmed

avatar dgrammatiko
dgrammatiko - comment - 30 Dec 2018

Test: #20788

avatar gnanakeethan
gnanakeethan - comment - 22 Jan 2019

@dgrammatiko

Is there a need to apply the PR and test?

avatar gnanakeethan
gnanakeethan - comment - 22 Jan 2019

@infograf768 @dgrammatiko

I ran through this. Now I see an almost empty Modal box on a clean state install. TABBED SECTION MISSING .

Uncaught TypeError: Cannot read property 'nodeName' of null in joomla-tab.js

avatar franz-wohlkoenig franz-wohlkoenig - change - 4 Mar 2019
Status New Discussion
avatar joomla-cms-bot joomla-cms-bot - change - 25 Mar 2019
Closed_Date 2019-03-25 22:29:09 2019-03-25 22:29:10
Closed_By Quy joomla-cms-bot
avatar joomla-cms-bot joomla-cms-bot - close - 25 Mar 2019
avatar joomla-cms-bot
joomla-cms-bot - comment - 25 Mar 2019

Set to "closed" on behalf of @Quy by The JTracker Application at issues.joomla.org/joomla-cms/23260

avatar Quy Quy - change - 25 Mar 2019
Status Discussion Closed
Closed_Date 0000-00-00 00:00:00 2019-03-25 22:29:09
Closed_By Quy
avatar Quy
Quy - comment - 25 Mar 2019

Please tees PR #24350


This comment was created with the J!Tracker Application at issues.joomla.org/tracker/joomla-cms/23260.

Add a Comment

Login with GitHub to post a comment