?

Pending

User tests: Successful: Unsuccessful:

avatar PhilETaylor
PhilETaylor
27 May 2018

Pull Request for Issue #20585 .

Summary of Changes

replace encoded slashes with hard slashes only when needed
(Conservative approach, instead of decoding the whole string, just in case the encoding was done for 'security' reasons (hint: it was))

Testing Instructions

replicate #20585 - apply PR - should be fixed.

avatar PhilETaylor PhilETaylor - open - 27 May 2018
avatar PhilETaylor PhilETaylor - change - 27 May 2018
Status New Pending
avatar joomla-cms-bot joomla-cms-bot - change - 27 May 2018
Category JavaScript
avatar PhilETaylor PhilETaylor - change - 27 May 2018
The description was changed
avatar PhilETaylor PhilETaylor - edited - 27 May 2018
avatar PhilETaylor
PhilETaylor - comment - 27 May 2018
avatar PhilETaylor PhilETaylor - change - 27 May 2018
Title
Folderencodefix
Fix folder browsing and file upload that broke in 3.8.8 due to escaping
avatar PhilETaylor PhilETaylor - edited - 27 May 2018
avatar ViscountVic
ViscountVic - comment - 27 May 2018

I have tested this item successfully on 579a6ed

Changes working right. Thank you very much.


This comment was created with the J!Tracker Application at issues.joomla.org/tracker/joomla-cms/20586.

avatar ViscountVic ViscountVic - test_item - 27 May 2018 - Tested successfully
avatar infograf768
infograf768 - comment - 28 May 2018

I have tested this item successfully on 579a6ed

Looks OK here


This comment was created with the J!Tracker Application at issues.joomla.org/tracker/joomla-cms/20586.

avatar infograf768 infograf768 - test_item - 28 May 2018 - Tested successfully
avatar franz-wohlkoenig franz-wohlkoenig - change - 28 May 2018
Status Pending Ready to Commit
avatar franz-wohlkoenig
franz-wohlkoenig - comment - 28 May 2018

Ready to Commit after two successful tests.

avatar mbabker mbabker - change - 28 May 2018
Status Ready to Commit Fixed in Code Base
Closed_Date 0000-00-00 00:00:00 2018-05-28 14:55:28
Closed_By mbabker
Labels Added: ?
avatar mbabker mbabker - close - 28 May 2018
avatar mbabker mbabker - merge - 28 May 2018
avatar madesign
madesign - comment - 1 Jun 2018

Still happen to me. Will it be fixed with the next update?

avatar Quy
Quy - comment - 1 Jun 2018

Yes in the next release v3.8.9.

avatar Leen29
Leen29 - comment - 3 Jun 2018

Hello all,
on one of my test site I have this problem also have it already updated to joomla 3.8.9 dev but it remains strange. I can just put the image in a subfolder.
but I make a new article on the administrator side and I want to go there
uploading a photo and putting it in a special folder does not work.
But I can edit an article via the frontside there I can upload an image in a sub folder.
ps
sorry for mv english 't s from google.translate

avatar franz-wohlkoenig
franz-wohlkoenig - comment - 3 Jun 2018

@Leen29 can you please open a new Issue as this one is merged?

Add a Comment

Login with GitHub to post a comment