No Code Attached Yet
avatar franz-wohlkoenig
franz-wohlkoenig
24 Sep 2017

Steps to reproduce the issue

Using URL ?format=feed&type=atom for RSS-Feed got:

bildschirmfoto 2017-09-24 um 17 22 42

Set Report on Maximum got:

Notice: Array to string conversion in /components/com_tags/helpers/route.php on line 91

System information

Joomla 3.8
macOS Sierra, 10.12.6
Firefox 55 (64-bit)
MySQLi 5.5.57-0+deb7u1
PHP 7.0.4

avatar franz-wohlkoenig franz-wohlkoenig - open - 24 Sep 2017
avatar joomla-cms-bot joomla-cms-bot - change - 24 Sep 2017
Labels Added: No Code Attached Yet
avatar joomla-cms-bot joomla-cms-bot - labeled - 24 Sep 2017
avatar franz-wohlkoenig franz-wohlkoenig - change - 24 Sep 2017
The description was changed
avatar franz-wohlkoenig franz-wohlkoenig - edited - 24 Sep 2017
avatar franz-wohlkoenig franz-wohlkoenig - change - 24 Sep 2017
Category com_plugins com_tags Router / SEF
avatar franz-wohlkoenig franz-wohlkoenig - change - 24 Sep 2017
The description was changed
avatar franz-wohlkoenig franz-wohlkoenig - edited - 24 Sep 2017
avatar AlexRed
AlexRed - comment - 24 Sep 2017

I can confirm the problem


This comment was created with the J!Tracker Application at issues.joomla.org/tracker/joomla-cms/18095.

avatar franz-wohlkoenig franz-wohlkoenig - change - 24 Sep 2017
Status New Confirmed
avatar franz-wohlkoenig
franz-wohlkoenig - comment - 25 Sep 2017

Status on Issue Tracker changed to "Confirmed".


This comment was created with the J!Tracker Application at issues.joomla.org/tracker/joomla-cms/18095.

avatar infograf768
infograf768 - comment - 25 Sep 2017

Not sure how you get that.
Can you explain in details how to reproduce?

avatar franz-wohlkoenig
franz-wohlkoenig - comment - 25 Sep 2017

Set RSS-Feed on Menu using Tags for showing Articles. Url found in Googles Search Console.

avatar infograf768
infograf768 - comment - 25 Sep 2017

I tried here on a local multilingual site
A home page menu item of type featured articles displaying an article with tags.
http://localhost:8888/testnew/trunkgitnew/index.php/en/?format=feed&type=atom
and I have no issues. The feed displays fine.

What do I not understand?

avatar infograf768
infograf768 - comment - 25 Sep 2017

OK, found out how to get the error.
Site Name in Page Titles has to be set to after or before.
Patch coming

avatar infograf768
infograf768 - comment - 25 Sep 2017

Closing as we have a patch
#18102

Please test

avatar infograf768 infograf768 - close - 25 Sep 2017
avatar infograf768 infograf768 - change - 25 Sep 2017
Status Confirmed Closed
Closed_Date 0000-00-00 00:00:00 2017-09-25 07:56:02
Closed_By infograf768

Add a Comment

Login with GitHub to post a comment