No Code Attached Yet
avatar ketihar
ketihar
15 Jun 2017

Steps to reproduce the issue

Update from joomla 3.6.4 to joomla 3.7.2
Create a custom field with type "list of images"
Change the directory path of images

Expected result

I can view all my folders on images folder

Actual result

I don't see my folder structure,i only get 1 folder

System information (as much as possible)

PHP Built On Linux Charis-Hosting 3.13.0-79-generic #123-Ubuntu SMP Fri Feb 19 14:27:58 UTC 2016 x86_64
Database Version 5.5.55-0ubuntu0.14.04.1-log
Database Collation utf8_general_ci
Database Connection Collation utf8mb4_general_ci
PHP Version 7.0.20
Web Server Apache/2.4.25 (Unix) OpenSSL/1.0.1f
WebServer to PHP Interface fpm-fcgi
Joomla! Version Joomla! 3.7.2 Stable [ Amani ] 22-May-2017 09:46 GMT
Joomla! Platform Version Joomla Platform 13.1.0 Stable [ Curiosity ] 24-Apr-2013 00:00 GMT

Additional comments

This is very weird issue because i can see only 1 folder with subfolder and no other folder inside my images folder.

avatar ketihar ketihar - open - 15 Jun 2017
avatar joomla-cms-bot joomla-cms-bot - labeled - 15 Jun 2017
avatar ketihar
ketihar - comment - 15 Jun 2017
avatar franz-wohlkoenig
franz-wohlkoenig - comment - 15 Jun 2017

Can't confirm:
bildschirmfoto 2017-06-15 um 16 19 39

System information

3.7.2, 3.7.3-dev (latest nightly build)
Multilanguage Site
macOS Sierra, 10.12.5
Firefox 54 (64-bit)

MAMP 4.1.1

  • PHP 7.0.15
  • MySQLi 5.6.35
avatar ketihar
ketihar - comment - 15 Jun 2017

Have you try this on linux ubuntu server because i only get this on my linux server and not on my local system? I see that you test it on different server setup.


This comment was created with the J!Tracker Application at issues.joomla.org/tracker/joomla-cms/16708.

avatar franz-wohlkoenig
franz-wohlkoenig - comment - 15 Jun 2017

Tested on given Setup.

As written in #16707 looks like you better ask for help on the forums. This repository concerns Joomla coding.

avatar franz-wohlkoenig franz-wohlkoenig - change - 15 Jun 2017
Status New Information Required
avatar ketihar
ketihar - comment - 15 Jun 2017

I know exactly what this repository concerns is, and that is why i try to help the community about a issue.


This comment was created with the J!Tracker Application at issues.joomla.org/tracker/joomla-cms/16708.

avatar franz-wohlkoenig
franz-wohlkoenig - comment - 15 Jun 2017

Fine about this and thanks for trying to Help.

avatar ketihar
ketihar - comment - 15 Jun 2017

Try to update on joomla 3.6.4 site to joomla 3.7.2 and you will get both those issues i post. If you try it on clean joomla 3.7.2 everything is fine.


This comment was created with the J!Tracker Application at issues.joomla.org/tracker/joomla-cms/16708.

avatar ketihar ketihar - change - 15 Jun 2017
The description was changed
avatar ketihar ketihar - edited - 15 Jun 2017
avatar ketihar
ketihar - comment - 16 Jun 2017
avatar ketihar
ketihar - comment - 16 Jun 2017

The problem was a folder with name "images" inside my administrator folder, that was created from one plugin. You can test it easy by creating one folder with name "images" inside joomla administrator folder. You will see then that on "list of images" field if you try to change folder you will see one empty folder.


This comment was created with the J!Tracker Application at issues.joomla.org/tracker/joomla-cms/16708.

avatar franz-wohlkoenig franz-wohlkoenig - change - 16 Jun 2017
Status Information Required Closed
Closed_Date 0000-00-00 00:00:00 2017-06-16 11:44:15
Closed_By franz-wohlkoenig
avatar joomla-cms-bot joomla-cms-bot - change - 16 Jun 2017
Closed_By franz-wohlkoenig joomla-cms-bot
avatar joomla-cms-bot joomla-cms-bot - close - 16 Jun 2017
avatar franz-wohlkoenig
franz-wohlkoenig - comment - 16 Jun 2017

closed as no Core Issue.


This comment was created with the J!Tracker Application at issues.joomla.org/tracker/joomla-cms/16708.

avatar joomla-cms-bot
joomla-cms-bot - comment - 16 Jun 2017
avatar brianteeman
brianteeman - comment - 16 Jun 2017

This should be reopened as it is a bug if the presence of a folder as described causes this issue

avatar franz-wohlkoenig franz-wohlkoenig - change - 16 Jun 2017
Status Closed Discussion
Closed_Date 2017-06-16 11:44:15
Closed_By joomla-cms-bot
avatar joomla-cms-bot joomla-cms-bot - change - 16 Jun 2017
Status Discussion New
Closed_Date 0000-00-00 00:00:00
avatar joomla-cms-bot joomla-cms-bot - reopen - 16 Jun 2017
avatar joomla-cms-bot
joomla-cms-bot - comment - 16 Jun 2017
avatar franz-wohlkoenig
franz-wohlkoenig - comment - 16 Jun 2017

reopened as stated above.


This comment was created with the J!Tracker Application at issues.joomla.org/tracker/joomla-cms/16708.

avatar franz-wohlkoenig franz-wohlkoenig - change - 19 Jun 2017
Status New Discussion
avatar Quy
Quy - comment - 1 Nov 2017

Close as having PR #17125?

avatar franz-wohlkoenig franz-wohlkoenig - change - 1 Nov 2017
Status Discussion Closed
Closed_Date 0000-00-00 00:00:00 2017-11-01 06:31:35
Closed_By franz-wohlkoenig
avatar joomla-cms-bot joomla-cms-bot - change - 1 Nov 2017
Closed_Date 2017-11-01 06:31:35 2017-11-01 06:31:36
Closed_By franz-wohlkoenig joomla-cms-bot
avatar joomla-cms-bot joomla-cms-bot - close - 1 Nov 2017
avatar joomla-cms-bot
joomla-cms-bot - comment - 1 Nov 2017
avatar franz-wohlkoenig
franz-wohlkoenig - comment - 1 Nov 2017

closed as having Pull Request #17125

Thanks for Hint @Quy

Add a Comment

Login with GitHub to post a comment